Tietosuojaseloste

Alusasuliike AlexSandran asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, kuinka Alusasuliike Alexsandra (AlexSandra) käsittelee kanta-asiakkaaksi liittyneiden, verkkopalveluun rekisteröityneiden tai uutiskirjeen tilanneiden henkilötietoja. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä:

Alusasuliike AlexSandra (y-tunnus 2466815-2)
Koskenparras 6 B
55100 Imatra

2. Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:        

Tuija Ovaska
Koskenparras 6 B
55100 Imatra

info(at)alexsandra.fi
+358 400 245 244

3. Rekisterin nimi:

Alusasuliike AlexSandran asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelytarkoitus:

AlexSandra kerää, käsittelee ja käyttää rekisteröidyn henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • asiakassuhteiden hoitamiseen
  • tuotteiden toimittamiseen
  • palveluiden ylläpitämiseen
  • suoramarkkinointiin
  • asiakasyhteydenottoihin

Lisäksi tietoja voidaan käyttää palvelujen kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin

5. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Alla on kuvattu mitä henkilötietoja AlexSandra käsittelee ja tallentaa rekisteröidyistä:

  • Henkilön yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti)
  • IP-osoite
  • Tiedot ostetuista tuotteista
  • Henkilön suoramarkkinointikiellot ja –luvat

6. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info(at)alexsandra.fi

  • Tarkastusoikeus
    • Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
    • Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
  • Vastustamisoikeus
    • Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 
  • Suoramarkkinointikielto
    • Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
  • Poisto-oikeus
    • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 
    • Uutiskirjeen postituslistalta rekisteröity voi poistua klikkaamalla kirjeen lopussa olevaa poistu postituslistalta-linkkiä.
    • On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
  • Suostumuksen peruuttaminen
    • Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
  • Valitusoikeus
    • Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
    • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

7. Säännönmukaiset tietolähteet

AlexSandra kerää henkilötietoja rekisteröidyltä itseltään tämän liittyessä postituslistalle, kanta-asiakkaaksi, tehdessä ostoksia verkkokaupasta tai muutoin antaessaan luvan tietojen keräämiseen.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja henkilötietojen käsittelijät

AlexSandran asiakasrekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena alla olevien palveluntarjoajien palvelimella. Tietojärjestelmä on suojattu käyttäen asianmukaisia teknisiä suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • AtFlow Oy
  • SKJ-kassajärjestelmät
  • Mailchimp-uutiskirjepalvelu

Muita asiakkaiden henkilötietoja sisältäviä aineistoja säilytetään lukituissa tiloissa, ja niitä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

9. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa tai kuin laki sitä vaatii.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK