FINSK WEBBUTIK
GRATIS FRAKT
VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN
SÄKER SHOPPING

BYTE OCH RETUR

 

BYTE TILL EN ANNAN STORLEK/PRODUKT PER POST 

Om du vill byta till en annan storlek på produkten, vänligen meddela oss via e-post på info(at)alexsandra.fi. Fyll sedan i bytes- och returblanketten som medföljde din beställning och bifoga den noggrant tillsammans med den produkt du vill returnera. Om du inte har någon returblankett kan du begära en från oss via e-post. Returnera produkten per post till följande adress:

 

Alusasuliike AlexSandra Kauppakatu 47 53100 Lappeenranta +358 400 622 187

 

För returkostnaderna svarar du själv, och de återbetalas inte. Spara det returkvitto som du får med posten. När vi har tagit emot din retur får du ett e-postmeddelande om mottagandet av returen. Observera att om storleken du vill byta till inte finns i lager omedelbart måste vi beställa den från leverantören. I det här fallet är leveranstiden för den nya produkten ca 7-10 arbetsdagar.

Om du vill byta produkten till en helt annan produkt, gör en ny beställning.

 

BYTE TILL EN ANNAN STORLEK/PRODUKT I AFFÄR 

Du kan också byta produkten till en annan produkt i affären. Ta med följesedeln som medföljde paketet, eller kvittot, till affären.

 

RETUR PER POST

En privatkund har rätt att returnera oanvända produkter inom fjorton (14) dagar efter mottagandet av produkten/produkterna, exklusive datum för mottagandet. Produkten och produktförpackningen som returneras ska vara i samma skick som när den togs emot. Detta innebär att produktförpackningen ska vara intakt och att det inte ska finnas några spår av användning av produkten. Adressklisterlappar eller andra klistermärken och lappar ska inte limmas direkt på försäljningspaketet. Retur per post är avgiftsbelagd. Returer skickas till följande adress:

Alusasuliike AlexSandra Kauppakatu 47 53100 Lappeenranta +358 400 622 187

När vi har tagit emot returen får du en bekräftelse via e-post. Den summa du betalat för produkten återbetalas vanligtvis inom ett par dagar efter mottagandet av produktreturen, dock senast 14 dagar efter att returen har anlänt. Återbetalningen betalas genom den ursprungliga betalningsmetoden. Returkostnader återbetalas inte.

 

RETUR I AFFÄR

Du kan också returnera produkten i våra affärer i Villmanstrand, Imatra eller Nyslott. Ta med den följesedel som medföljde paketet, eller kvittot.

Returrätten för företag och föreningar är mer begränsad. Returmöjligheter för företag bör avtalas i förväg med kundtjänsten.

 

Produkten har lagts till i kundvagnen
Produkten har lagts till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Sparad kundvagn laddad

[CART NAME]

Fortsätt till kassan
Sparad vagn raderad

[CART NAME]

OK