FINSK WEBBUTIK
GRATIS FRAKT
VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN
SÄKER SHOPPING

Leverans

 

Leveranstid

Du får en beställningsbekräftelse till din e-post. Leveranstiden är vanligtvis ca 3-14 arbetsdagar efter det att AlexSandra har skickat en beställningsbekräftelse till kunden. Leveranstiden är en uppskattning. Den beräknade leveranstiden för de produkter som finns i lager är en till tre (1-3) arbetsdagar från bekräftelsen av beställningen. Om vi beställer en produkt från fabriken är leveranstiden cirka 10-14 arbetsdagar. Om du önskar veta mer detaljer om produktens leveranstid kan du fråga via e-post, info(at)alexsandra.fi. AlexSandra ansvarar inte för eventuella skador som orsakats av att den beräknade leveranstiden överskrids. Under storhelger (t.ex. jultid) kan leveranstiderna vara något längre.

I undantagsfall (t.ex. när produkten tillfälligt är slut hos fabriken) kan leveranstiden vara längre än 14 arbetsdagar, och då anger vi separat när produkten är tillgänglig igen. AlexSandra kan inte garantera tillgängligheten av produkterna under alla omständigheter. Om någon av de produkter du har beställt i undantagsfall inte är tillgänglig kommer vi att informera dig och kommer endast att leverera de produkter som är tillgängliga. AlexSandra återbetalar produkter som betalats av kunden och som inte har levererats till kunden.

Leveranssätt

Inrikesleveranser

Inrikesleveranser är gratis.

Beställningar som levereras inom Finland levereras av Finlands post (Posti) eller Matkahuolto. Beställningarna levereras som ett SmartPOST-paket, småpaket eller postpaket, eller som ett paket via Matkahuolto. Försändelsens spårningsnummer och länken till spårningstjänsten meddelas automatiskt till beställaren via e-post när beställningen skickas.

Ett postpaket levereras till närmaste Posti- eller Matkahuolto-kontor eller till en upphämtningsplats som kunden valt. Ett småpaket levereras till kundens adress med den dagliga utdelningen om försändelsen får plats i brevlådan eller om den på annat sätt kan överlämnas till mottagaren eller lämnas på mottagarens adress på ett säkert sätt. Om försändelsen inte kan lämnas ut lämnas en ankomstavi, och då kan försändelsen hämtas på närmaste postkontor.

Vi debiterar kunden för kostnaderna för ej upphämtade försändelser (12,90 €).

Leveranser utomlands

Posti levererar en del av de beställningar som levereras utomlands i samarbete med beställarens nationella posttjänst. Leveransmetoderna är EMS-expresspaket (Express Mail Service) eller Priority-paket. Leveransavgiften för EMS-paketet är 23 € och för Priority-paket 15 €. Leveranser över 200 € är gratis. Kunden ansvarar för eventuella tullavgifter eller skatter i destinationslandet.

Hämtning i affär

Beställningen kan även hämtas från AlexSandras affärer.

Du får ett textmeddelande när din beställning kan hämtas.

Försändelser som skadats under transporten

Paketet kan skadas under transporten. Därför är det bra att kontrollera paketets skick när du tar emot det. Om förpackningen eller de beställda produkterna har skadats under transporten ska en skadeanmälan lämnas in omedelbart. Efter detta kan man komma överens om att leverera en produkt som ersättning.

Produkten har lagts till i kundvagnen
Produkten har lagts till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Sparad kundvagn laddad

[CART NAME]

Fortsätt till kassan
Sparad vagn raderad

[CART NAME]

OK